Skip Navigation or Skip to Content
logo
Organisatie

Aanmelden

OP WEG NAAR JE BESTE IK!

Wij vinden het fijn dat u geïnteresseerd bent in onze prachtige school Kienehoef. Ouders hebben de taak om een school te zoeken waar hun kind zich het best kan ontplooien. Een school waar het kind zich veilig en prettig voelt en zich zoveel mogelijk kennis en vaardigheden eigen kan maken.

Scholen verschillen in de manier van werken, in sfeer en wat kinderen er leren. Scholen hebben verschillende kwaliteiten. Om ouders meer inzicht te geven in waar basisschool Kienehoef voor staat wordt de schoolgids uitgegeven. Zodat u weet wat onze school ouders en kinderen te bieden heeft. De echte sfeer zult u moeten ervaren en daarvoor kunt u gewoon een afspraak maken voor een rondleiding door onze school.

We zullen dan van alles over de school vertellen / laten zien: hoe de kinderen in de verschillende groepen werken; op welke manier de leerlingenzorg georganiseerd is; wat de regels en afspraken zijn. Kortom hoe ziet een dagje basisschool Kienehoef eruit? En natuurlijk beantwoorden we al uw vragen.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar het document: “Aanmelden leerlingen”en naar de “informatiefilmpjes per groep”.

Wanneer u uw kind wil inschrijven Klik dan hier voor het aanmeldformulier